کباب پز تابشی سالاماندر
شنبه 22 شهريور 1399
9:50
[ ]
کباب پز تابشی سالاماندر رومیزی
در کباب پز تابشی، حرارت لازم برای پخت کباب توسط مشعل های تابشی تامین می گردد. مشعل های تابشی گاز را با حداکثر راندمان سوزانده و موجب سرخ شدن سرامیک های مشعل می شود و در نهایت حرارت ۳۰۰ درجه سانتیگراد بطور یکنواخت بر روی گوشت کباب که در پایین مشعل قرار گرفته اند تابیده می شود، به دلیل تابشی بودن، حرارت به عمق گوشت نفوذ کرده و کباب مغز پخت و آبداری آماده می گردد. در زیر کباب ها سینی آبی تعبیه شده که از ریختن روغن گوشت بر روی سطوح داغ جلوگیری کرده و به همین دلیل دود در کباب پز تابشی تولید نمی شود بنابراین گاز Co2 بر وری کباب ننشسته و کباب سالم و بهداشتی آماده می گردد.
در مدل های رومیزی کباب پز تابشی از ۳ ردیف مشعل تابشی استفاده و این قابلیت به کباب پز داده شده تا بتواند کباب های با طول ۵۰ سانت و یا تعداد بیشتر ماهی و استیک را آماده نمود.
کباب پز تابشی سالاماندر رومیزی ۱۰ سیخ برای رستوران ها، کبابی ها و آشپزخانه های صنعتی که دارای منو متنوع ولی از نظر فضای کاری در محدودیت هستند، بسیار مناسب و مقرون به صرفه می باشد. کباب پز تابشی سالاماندر رومیزی ۱۰ سیخ مناسب برای پخت انواع کباب کوبیده، جوجه، برگ، قفقازی، بختیاری و ماهی کباب، استیک، همبرگر و .. مناسب است.
[ بازدید : 61 ] [ امتیاز : 0 ] [ نظر شما : ]